Miód z rokitnikem

Świetny dodatek do herbaty i dań. Albo po prostu profilaktycznie jedzony prosto ze słoiczka. Prawdziwa bomba witaminowa.

Ciasto z pastą tahini, morelą, nektarynką i miodem

Ciakwe połączenie smaków – sezam, morela, nektarynka i miód

Koreczki z melonem, arbuzem i serem feta

Idealna przekąska na przyjęcie

Bananowe racuchy z nasionami chia i czereśniami

Przepyszne i proste bananowe racuchy z czereśniami – w sam raz na letnie śniadania

Naleśniki z pieczarkami, szparagami, szynką, mozzarellą i gorgonzolą

Szybkie i smaczne naleśniki – nie sposób się im oprzeć!

Pulpety z indyka z pieczarkami i bekonem z młodymi ziemniakami i grillowanymi szparagami

Delikatne pulpety z indyka w dwóch smakach – z pieczarkami i bekonem

Sałatka z nektarynką, bananem, kozim serem i bakaliami

Pyszna i zdrowa sałatka na letni wieczór.

Galette z mango, rabarbarem i miętą

Lekka, owocowa i delikatna tarta – idealna na lato

Kwiaty czarnego bzu smażone w różanym cieście

Wiedzieliście, że kwiaty czarnego bzu są jadalne – w cieście smakują wspaniale!

Szparagi grillowane w boczku z jajkiem w koszulce

Szybkie i smaczne śniadanie w klasycznej wersji

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl