Risotto ze szparagami, cukinią, mozzarellą i prażonym bekonem

Delikatne risotto otulające soczystą cukinię, sprężyste szparagi i chrupiący bekon to prosty pomysł na obiad

Spaghetti z klopsikami z tofu i czerwonej fasoli

Wegetariańska wersja klasycznego spaghetti z klopsikami

Tarta z łososiem, cukinią, białymi szparagami i pomidorkami koktajlowymi

Delikatna tarta pacznąca łososiem, szparagami i latem

Pomidorowy makaron z krewetkami i szparagami duszonymi w białym winie

Zaczyna się sezon na szparagi – to proste i delikatne danie rozpieści Wasze podniebienia

Risotto z buraczków

Risotto, które nie tylko cieszy podniebienie, ale także zachwyca swoim kolorem.

Spaghetti z kremowym sosem cytrynowym

Nietypowy sos do spaghetti – kremowy i delikatny, z delikatną cytrynową nutą.

Aromatyzowane oliwy

Dobra oliwa może być wykorzystywana na różne sposoby – jako dressing do sałatek, dodatek do makaronów, a także zamiast sosu do pizzy. Oliwa zawiera w sobie zdrowe nasycone kwasy tłuszczowe, obniżające zły cholesterol i hamujące rozwój miażdżycy. Przygotowaną w domu oliwę można dość długo przechowywać, a także nadawać jej różne smaki. Warto zainwestować w dobrej […]

Prosciutto e melone

Słona, aromatyczna szynka wspaniale komponuje się z soczystą słodyczą dojrzałego melona.

Tiramisu z mango i pomarańczą

Wariacja na temat tiramisu.

Galette z truskawkami, rabarbarem i miętą

Truskawki i rabarbar powinny być dobrze umyte i osuszone.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl