Śledzie w cytrynowej zalewie

Śledzie na Święta – to zawsze dobry wybór.

Paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami

Szybka propozycja do wigilijnego barszczu.

Zimowa herbata z korzennymi przyprawami, imbirem, rozmarynem, cytryną i mandarynką

Rozgrzewający napój, który nie tylko tchnie ciepło w nasz organizm, ale także podniesie odporność i jednocześnie cudownie smakuje.

Dorsz na parze z brukselką i soczewicą

Brukselka z soczewicą może stanowić oryginalną alternatywę dla tradycyjnej kapusty z grochem.

Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami z pieczarkowym sosem

Smaczna alternatywa dla klasycznych pierogów z kapustą i grzybami.

Ryba po indyjsku

Orientalna wersja ryby po grecku – aromatyczna, pachnąca indyjskim curry i delikatnie pikantna.

Strudel z jabłkami, gruszką i bakaliami

Pod kruchym ciastem kryje się eksplozja smaków i aromatów – gruszki, jabłek, bakalii i korzennych przypraw. Doskonały pomysł na świąteczny deser!

Łosoś pieczony w pomarańczach z miętą i nitkami chilli

Propozycja na lekki obiad z egzotyczną nutą.

Tarta z orange curd i bezą

Krem orange curd – aksamitny, delikatny, soczyście cytrusowy i bardzo słodki dodatek do tarty.

Tatar z łososia z awokado i mini kanapeczki

Wariacja na temat tradycyjnego tatara.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl