Hummus z burakiem

Hummus ma wiele rodzajów – dziś prezentujemy ten w pięknym odcieniu różu.

Spaghetti z kremowym sosem cytrynowym

Nietypowy sos do spaghetti – kremowy i delikatny, z delikatną cytrynową nutą.

Falafel z soczewicy

Smażone kulki z ciecierzycy, soczewicy lub bobu z dużą ilością przypraw i pietruszki.

Śledzie w cytrynowej zalewie

Śledzie na Święta – to zawsze dobry wybór.

Dorsz na parze z brukselką i soczewicą

Brukselka z soczewicą może stanowić oryginalną alternatywę dla tradycyjnej kapusty z grochem.

Gravlax z łososia z buraczkami

Ten skandynawski przysmak jest niezwykle delikatny i aromatyczny. Będzie świetny jako przystawka albo dodatek do dań głównych.

Hummus ze słonecznikiem

Doskonały dodatek do kanapek, przekąsek i wiele innych zastosowań.

Jajka z awokado

Awokado i jaja to świetne i zdrowe połączenie.

Tort cytrynowy z owocami

Cytrynę i limonkę należy sparzyć i dobrze wyszorować.

Spaghetti frutti di mare

Najlepiej wykorzystać świeże małe, nie mrożone, wówczas będziemy mieć pewność, że na pewno są dobre.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl