Torcik ze smażonymi jabłkami

Zamiast galaretki agrestowej można użyć także cytrynowej.

Croissanty gruszką, bananem i czekoladą

Te maślane rogaliki z ciasta francuskiego mogą być podawane zarówno na słodko, jak i na słono

Mus czekoladowy z mango i dżemem z truskawek i czarnego bzu

Aby mieć pewność, że mango jest dojrzałe, należy zwrócić uwagę na kilka rzeczy: dojrzałe mango jest wyraźnie zarumienione, skórka owocu i miąższ ugina się po naciśnięciu, a sam owoc nie jest lepki.

Budyń czekoladowy z tapioki z bananami

Budyń wyłącznie z naturalnych składników, bez dodatku chemii i innych ulepszaczy.

Mandarynki w gorzkiej czekoladzie z solą morską

Połączenie świeżych owoców, gorzkiej czekolady i soli morskiej – nietypowe, acz pyszne!

Truskawki w czekoladzie

Truskawki powinny być umyte i bardzo dobrze osuszone.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl