Makaron chow mein z kapustą pak choi i paluszkami krabowymi

Azjatycki makaron, delikatna kapusta pak choi i lekkie paluszki krabowe to pyszny pomysł na obiad, jeżeli ma się ochotę na azjatyckie smaki.

Krem z pomidorów z sokiem z pomarańczy i mleczną pianką

Klasyczny krem z pomidorów w świeżej cytrusowej odsłonie, z wykwintną mleczną pianką.

Cytrynowo-imbirowy kurczak pieczony z rozmarynem

Soczysty, aromatyczny cytrynowo-imbirowy kurczak to przepis na udany obiad.

Potrawka z dyni z cielęciną

Cielęcina to bardzo delikatne i lekkie mięso, bogate w wartości odżywcze. Doskonale komponuje się z soczystą i kremową dynią. Warzywo to jest bogate w minerały i witaminy, a przy tym posiada mało kalorii. Wpływa pozytywnie na przemianę i przy tym jest bardzo smaczna. Aromatyczna potrawka rozgrzeje w jesienne i zimowe dni. Cielęcinę można zastąpić kurczakiem […]

Orientalna zupa korzenna z cielęciną i chińskim makaronem

Orientalne zupy bazują na wywarze podobnym do polskiego rosołu. Różnica polega na tym, iż bogate są w intensywne aromaty korzennych przypraw, które gotują się w zupie. Zamiast na kości bulion gotowany jest na cielęcinie, dzięki czemu wywar jest delikatny, a mięso miękkie i rozpływające się w ustach. Grzyby shitake sprawiają natomiast że całość ma specyficzny […]

Zimowa herbata z korzennymi przyprawami, imbirem, rozmarynem, cytryną i mandarynką

Rozgrzewający napój, który nie tylko tchnie ciepło w nasz organizm, ale także podniesie odporność i jednocześnie cudownie smakuje.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl