Makaron chow mein z kapustą pak choi i paluszkami krabowymi

Azjatycki makaron, delikatna kapusta pak choi i lekkie paluszki krabowe to pyszny pomysł na obiad, jeżeli ma się ochotę na azjatyckie smaki.

Tacos z łososiem, czerwoną kapustą, marchewką i granatem

Niezwykle kolorowe i smaczne tacos z łososiem to szybki pomysł na obiad lub przekąskę.

Meksykańskie tacos

Meksykańskie tacos z bogactwem składników.

Kukurydziano-dyniowa zupa krem z nutą chilli i limonki

Połączenie słodkiej kukurydzy i dyni z pikantnym chilli – tak, to lubię!

Chilli con Carne

Miłośnikom ostrych potraw polecam zamienić chilli na habanero. Należy jednak pamiętać, że jej intensywność rośnie z każdym podgrzaniem potrawy.

Burritos z wołowiną i awokado

Awokado można dodać do farszu, lub podawać pokrojone w plastry oddzielnie.

Tortille z kurczakiem i warzywami

Warzywa należy dokładnie umyć. Paprykę smarujemy oliwą, zawijamy w folię aluminiową i pieczemy w piekarniku ok 20 minut, a następnie wyciągamy i pozwalamy nadal zawiniętej odparować.

Paella z krewetkami

Danie „jednopatelniowe” – propozycja na obiad w dużym gronie.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl