Pieczone kolorowe warzywa w sosie buffalo z komosą ryżową

Pieczone warzywa w sosie buffalo to gratka nie tylko dla wegetarian, ale także miłośników ostrych potraw.

Rozgrzewająca zupa z pieczarkami i soczewicą

Gęsta, pożywna zupa. Dla fanów pieczarek i soczewicy.

author Według Maria Maj

Ramen miso z makaronem japońskim

Coś dla fanów kuchni japońskiej – pożywna zupa, o pięknym rubinowym kolorze i aromatyczna dzięki paście miso.

Tacos z łososiem, czerwoną kapustą, marchewką i granatem

Niezwykle kolorowe i smaczne tacos z łososiem to szybki pomysł na obiad lub przekąskę.

Orientalna zupa korzenna z cielęciną i chińskim makaronem

Orientalne zupy bazują na wywarze podobnym do polskiego rosołu. Różnica polega na tym, iż bogate są w intensywne aromaty korzennych przypraw, które gotują się w zupie. Zamiast na kości bulion gotowany jest na cielęcinie, dzięki czemu wywar jest delikatny, a mięso miękkie i rozpływające się w ustach. Grzyby shitake sprawiają natomiast że całość ma specyficzny […]

Ramen z indykiem i nasionami annato

Ramen – azjatycki rosół z różnymi dodatkami.

Cytrynowa zupa z kurczakiem i cukinią

Wszystkie warzywa należy dokładnie umyć.

Zupa kalafiorowa z prażonym kminem

Warzywa należy dobrze umyć.

Ramen

Japoński rosół z grubym makaronem i dużą ilością składników.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl