Naleśniki z pieczarkami, szparagami, szynką, mozzarellą i gorgonzolą

Szybkie i smaczne naleśniki – nie sposób się im oprzeć!

Naleśniki z pieczarkami, serem, cykorią i salami

Szybkie wytrawne naleśniki zaskakują składnikiem specjalnym, czyli smażoną młodą cykorią

Pożywna jajecznica ze szpinakiem, papryką i pieczarkami podana z chlebkiem naan

Kolorowa jajecznica z alternatywą dla tradycyjnego chleba czyli czosnkowym chlebkiem naan.

Rozgrzewająca zupa z pieczarkami i soczewicą

Gęsta, pożywna zupa. Dla fanów pieczarek i soczewicy.

author Według Maria Maj

Ziemniaczana pizza z pieczarkami

Ziemniaczana wariacja na temat pizzy.

author Według Maria Maj

Boeuf Strogonow

Boeuf Strogonow to popularne danie gulaszowe bazujące na długo duszonym mięsie z pieczarkami i cebulą, w kremowym, śmietanowo-pomidorowym sosie. Oryginalnie jest przygotowywany na polędwicy wołowej, ale rostbef wołowy też dobrze się do tego nadaje.

Paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami

Szybka propozycja do wigilijnego barszczu.

Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami z pieczarkowym sosem

Smaczna alternatywa dla klasycznych pierogów z kapustą i grzybami.

Jajka faszerowane pieczarkami

Pyszna przekąska na zimno lub ciepło, sprawdzi się na imprezie.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl