Wegetariańska wersja klasycznego spaghetti z klopsikami
Zaczyna się sezon na szparagi – to proste i delikatne danie rozpieści Wasze podniebienia
Wiosenna sałatka, która przekona nawet najbardziej wybrednych smakoszy.
Gęsta, pożywna zupa. Dla fanów pieczarek i soczewicy.
Kapelusze pieczarek pełne soczystego nadzienia z lekką sałatką mango coleslaw.
Klasyczny krem z pomidorów w świeżej cytrusowej odsłonie, z wykwintną mleczną pianką.
Cielęcina to bardzo delikatne i lekkie mięso, bogate w wartości odżywcze. Doskonale komponuje się z soczystą i kremową dynią. Warzywo to jest bogate w minerały i witaminy, a przy tym posiada mało kalorii. Wpływa pozytywnie na przemianę i przy tym jest bardzo smaczna. Aromatyczna potrawka rozgrzeje w jesienne i zimowe dni. Cielęcinę można zastąpić kurczakiem […]
Boeuf Strogonow to popularne danie gulaszowe bazujące na długo duszonym mięsie z pieczarkami i cebulą, w kremowym, śmietanowo-pomidorowym sosie. Oryginalnie jest przygotowywany na polędwicy wołowej, ale rostbef wołowy też dobrze się do tego nadaje.