Spaghetti z klopsikami z tofu i czerwonej fasoli

Wegetariańska wersja klasycznego spaghetti z klopsikami

Pomidorowy makaron z krewetkami i szparagami duszonymi w białym winie

Zaczyna się sezon na szparagi – to proste i delikatne danie rozpieści Wasze podniebienia

Ratatouille

Ratatouille czyli pożywny, choć jarski pomysł na obiad

Lekka sałatka wiosenna

Wiosenna sałatka, która przekona nawet najbardziej wybrednych smakoszy.

Rozgrzewająca zupa z pieczarkami i soczewicą

Gęsta, pożywna zupa. Dla fanów pieczarek i soczewicy.

author Według Maria Maj

Shakshuka

Proste i aromatyczne jajka w sosie pomidorowym prosto z Izraela.

Pieczarki faszerowane ryżem z warzywami i sałatką coleslaw z sosem mango

Kapelusze pieczarek pełne soczystego nadzienia z lekką sałatką mango coleslaw.

Krem z pomidorów z sokiem z pomarańczy i mleczną pianką

Klasyczny krem z pomidorów w świeżej cytrusowej odsłonie, z wykwintną mleczną pianką.

Potrawka z dyni z cielęciną

Cielęcina to bardzo delikatne i lekkie mięso, bogate w wartości odżywcze. Doskonale komponuje się z soczystą i kremową dynią. Warzywo to jest bogate w minerały i witaminy, a przy tym posiada mało kalorii. Wpływa pozytywnie na przemianę i przy tym jest bardzo smaczna. Aromatyczna potrawka rozgrzeje w jesienne i zimowe dni. Cielęcinę można zastąpić kurczakiem […]

Boeuf Strogonow

Boeuf Strogonow to popularne danie gulaszowe bazujące na długo duszonym mięsie z pieczarkami i cebulą, w kremowym, śmietanowo-pomidorowym sosie. Oryginalnie jest przygotowywany na polędwicy wołowej, ale rostbef wołowy też dobrze się do tego nadaje.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl