Ciasto z pastą tahini, morelą, nektarynką i miodem

Ciakwe połączenie smaków – sezam, morela, nektarynka i miód

Kalafior w słodko-ostrym sosie pomarańczowym

Kalafior otulony aromatycznym, słodko-ostrym sosem pomarańczowym z korzenną nutą.

Paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami

Szybka propozycja do wigilijnego barszczu.

Sałatka z kaki, krewetkami, pesto i czarnym sezamem

Owoc kaki w połączeniu z krewetkami, świeżym ogórkiem i pesto tworzy ciekawą kompozycję smaków.

Orientalna zupa sezamowo-limonkowa z pak choi

Pak choi, czyli chińska kapusta jest idealnym elementem w orientalnej zupie. Sezamowy kurczak, limonka, grzyby i przyprawy korzenne to idealne połączenie. Kapusta sama w sobie jest delikatna i chrupiąca, a efekty wizualne, jaki dodaje potrawie podkręcają tylko apetyt.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl