Kwiaty czarnego bzu smażone w różanym cieście

Wiedzieliście, że kwiaty czarnego bzu są jadalne – w cieście smakują wspaniale!

Szparagi grillowane w boczku z jajkiem w koszulce

Szybkie i smaczne śniadanie w klasycznej wersji

Risotto ze szparagami, cukinią, mozzarellą i prażonym bekonem

Delikatne risotto otulające soczystą cukinię, sprężyste szparagi i chrupiący bekon to prosty pomysł na obiad

Tagliatelle z gorgonzolą, pieczonym burakiem i delikatną polędwiczką wieprzową

Piękne, kolorowe i smaczne połączenie na obiad – wyrazista gorgonzola, słodki burak i delikatna polędwiczka

Pierożki dim sum z zielonym groszkiem, cukinią i łososiem

Delikatnie pierożki dim sum przygotowywane na parze zachwycają smakiem i pachną orientalnie

Spaghetti z klopsikami z tofu i czerwonej fasoli

Wegetariańska wersja klasycznego spaghetti z klopsikami

Tarta z łososiem, cukinią, białymi szparagami i pomidorkami koktajlowymi

Delikatna tarta pacznąca łososiem, szparagami i latem

Serowo-ziołowe naleśniki śniadaniowe z czarnuszką, awokado i bekonem

Wytrawne serowo-ziołowe naleśniki – niebo w gębie na śniadanie!

Pikantny kurczak z ananasem zapieczony w parmezanie

Soczysty kurczak z anansem idealnie nadaje się do pieczenia nie tylko w piekarniku, ale także na grillu

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl