Quesadilla z szynką, serem mimolette, dymką i rzodkiewą

Odkryjcie na nowo smak rzodkiewki – tym razem zgrillowanej w quesadilli!

Naleśniki z pieczarkami, szparagami, szynką, mozzarellą i gorgonzolą

Szybkie i smaczne naleśniki – nie sposób się im oprzeć!

Pulpety z indyka z pieczarkami i bekonem z młodymi ziemniakami i grillowanymi szparagami

Delikatne pulpety z indyka w dwóch smakach – z pieczarkami i bekonem

Sałatka z nektarynką, bananem, kozim serem i bakaliami

Pyszna i zdrowa sałatka na letni wieczór.

Galette z mango, rabarbarem i miętą

Lekka, owocowa i delikatna tarta – idealna na lato

Kwiaty czarnego bzu smażone w różanym cieście

Wiedzieliście, że kwiaty czarnego bzu są jadalne – w cieście smakują wspaniale!

Szparagi grillowane w boczku z jajkiem w koszulce

Szybkie i smaczne śniadanie w klasycznej wersji

Risotto ze szparagami, cukinią, mozzarellą i prażonym bekonem

Delikatne risotto otulające soczystą cukinię, sprężyste szparagi i chrupiący bekon to prosty pomysł na obiad

Tagliatelle z gorgonzolą, pieczonym burakiem i delikatną polędwiczką wieprzową

Piękne, kolorowe i smaczne połączenie na obiad – wyrazista gorgonzola, słodki burak i delikatna polędwiczka

Pierożki dim sum z zielonym groszkiem, cukinią i łososiem

Delikatnie pierożki dim sum przygotowywane na parze zachwycają smakiem i pachną orientalnie

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl