Grzanki z kozim serem, salami i karmelizowaną czerwoną cebulą

Grzanki to szybki sposób na smaczną i ciekawą przekąskę na ciepło.

Kalafior w słodko-ostrym sosie pomarańczowym

Kalafior otulony aromatycznym, słodko-ostrym sosem pomarańczowym z korzenną nutą.

Sałatka śledziowa z jabłkiem w jogurtowym sosie

Połączenie słodko – słonych smaków.

Placki ziemniaczane z cukinią

Nowa odsłona popularnej potrawy.

Galette z jabłkami i orzechami włoskimi

Rustykalna, pachnąca cynamonem tarta z jesiennymi owocami.

Hummus ze słonecznikiem

Doskonały dodatek do kanapek, przekąsek i wiele innych zastosowań.

Czekoladowy pudding chia z granatem i melonem

Pyszna przekąska, zdrowy deser albo pożywne śniadanie. Skorzystaj ze zdrowotnych właściwości nasion chia.

Małże w aromatycznym bulionie

Mule dokładnie myjemy, obrywamy wystające wąsy, usuwamy glony, jeśli jest taka potrzeba i zeskrobujemy narośle z muszli.

Bruschetta

Prosta, lekka i niezwykle aromatyczna.

Tatar z łososia z awokado i mini kanapeczki

Wariacja na temat tradycyjnego tatara.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl