Boczek pieczony w papryce i syropie klonowym i karkówka marynowana w czosnku

Szybki i prosty pomysł na grilla – kilka składników, maksimum smaku.

Pomidorowy makaron z krewetkami i szparagami duszonymi w białym winie

Zaczyna się sezon na szparagi – to proste i delikatne danie rozpieści Wasze podniebienia

Stek wołowy z sałatką z gruszką i serem pleśniowym

Soczysty stek świetnie smakuje z sałatką z gruszki i sera pleśniowego.

Kremowa tarta z jajkiem, bekonem i pomidorkami koktajlowymi

Kwintesencja polskiej kuchni – kremowa tarta z jajkiem, boczkiem i cebulą. Świetna na Wielkanoc!

Medalion cielęcy z brukselką i topinamburem

Soczyste cielęce mięso świetnie smakuje z chrupiącą brukselką i topinamburem

Kotlety z boczniaków z sałatką z cykorii i rzodkiewki oraz z ziemniaczkami z masłem szałwiowym

Kto powiedział, że jak kotlet to tylko z mięsa? Boczniak też się świetnie do tego nadaje!

Ratatouille

Ratatouille czyli pożywny, choć jarski pomysł na obiad

Rozgrzewająca zupa z pieczarkami i soczewicą

Gęsta, pożywna zupa. Dla fanów pieczarek i soczewicy.

author Według Maria Maj

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl