Galette z truskawkami, rabarbarem i miętą

Truskawki i rabarbar powinny być dobrze umyte i osuszone.

Galette ze szparagami, hummusem i chorizo

Włoska, rustykalna tarta. Bez konieczności posiadania specjalnej formy.

Włoska bruschetta z serem gran biraghi

Gotową bruschettę naturalna możecie dostać także w Polsce, albo samodzielne wysuszyć kawałki bułek w piekarniku, aby nabrały chrupkości i się zrumieniły.

Makaron arrabbiata

Warzywa należy umyć dokładnie.

Spaghetti Napoli z kurkami

Kurki nadadzą daniu delikatności i charakteru, ale upewnijcie się, aby dobrze je oczyścić.

Spaghetti frutti di mare

Najlepiej wykorzystać świeże małe, nie mrożone, wówczas będziemy mieć pewność, że na pewno są dobre.

Spaghetti aglio e olio

Makaron gotujemy al dente według instrukcji na opakowaniu.

Bruschetta

Prosta, lekka i niezwykle aromatyczna.

Frittata z bekonem i warzywami

Szparagi są dobre w każdej postaci. Nasza propozycja na śniadanie.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl