Ramen z indykiem i nasionami annato

Ramen – azjatycki rosół z różnymi dodatkami.

Szaszłyki z kurczakiem i sezonowymi warzywami

Mięso warto zamarynować dzień wcześniej.

Burritos z wołowiną i awokado

Awokado można dodać do farszu, lub podawać pokrojone w plastry oddzielnie.

Krem z dyni piżmowej z cukinią

Dynię można piec ze skórką, albo obrać przed pieczeniem.

Naleśnikowy torcik z farszem pierogowym

Do tradycyjnego farszu można dodać także prażony bekon.

Nakládaný hermelín – marynowany camembert

Samo przygotowanie hermelina jest szybkie – najgorsze jest czekanie – kilka dni, zanim będzie gotowy 🙂

Cebularze

Cebulę przygotowuje się zwykle 1-2 dni wcześniej, aby nabrała charakterystycznego smaku po wymieszaniu z makiem.

Onion rings

Onoin ringsy to klasyczna przekąska w amerykańskim stylu – klasyk, który się sprawdzi na każdą imprezę lub, jako przekąska w ciągu dnia.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl