Spaghetti frutti di mare

Najlepiej wykorzystać świeże małe, nie mrożone, wówczas będziemy mieć pewność, że na pewno są dobre.

Zupa kalafiorowa z prażonym kminem

Warzywa należy dobrze umyć.

Ramen

Japoński rosół z grubym makaronem i dużą ilością składników.

Spaghetti aglio e olio

Makaron gotujemy al dente według instrukcji na opakowaniu.

Zielone naleśniki z dżemem z rabarbaru, świeżymi truskawkami i malinami

Jeżeli szukacie odmiany od standardowych naleśników polecam Wam wykorzystanie naturalnych barwników – jednym z nich jest pietruszka. Można wykorzystać także szpinak. Wasze naleśniki będą mieć dzięki temu odcień intensywnej zieleni i wierzcie mi, że zaskoczycie tym swoich domowników lub gości. Nie wspominając o wartościach odżywczych. tagi: nowalijki

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl