Zielony krem z brokułów, pora i szpinaku z serem lazur

Umyte i obrane warzywa z włoszczyzny wrzucamy wraz z pokrojoną na mniejsze kawałki piersią z kurczaka do garnka na bulion.

Frittata z bekonem i warzywami

Szparagi są dobre w każdej postaci. Nasza propozycja na śniadanie.

Makaron razowy z grillowanym łososiem, awokado i pesto z rukoli

Makaron gotujemy według instrukcji na opakowaniu.

Croissanty wypełnione jajecznicą z awokado

Croissanty opiekamy nad tosterem lub w piekarniku, aby były ciepłe.

Warzywny pasztet z cieciorki z suszonymi pomidorami

Doskonała alternatywa dla mięsnego pasztetu. Na śniadanie czy kolację będzie idealny.

Comber jagnięcy z placuszkami z cukinii

Skuś się na delikatną jagnięcinę.

Razowe naleśniki z kremowym twarożkiem i borówkami

Twarożek warto przygotować wcześniej, aby schłodził się w lodówce podczas smażenia naleśników.

Pikantna zupa kalafiorowa z serem bleu

Kalafior należy dokładnie umyć i pousuwać ciemne elementy różyczek, jeśli jest taka potrzeba.

Kanapki z figą i serkiem wiejskim

Figi należy dokładnie umyć.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl