Spaghetti z klopsikami z tofu i czerwonej fasoli

Wegetariańska wersja klasycznego spaghetti z klopsikami

Tarta z łososiem, cukinią, białymi szparagami i pomidorkami koktajlowymi

Delikatna tarta pacznąca łososiem, szparagami i latem

Serowo-ziołowe naleśniki śniadaniowe z czarnuszką, awokado i bekonem

Wytrawne serowo-ziołowe naleśniki – niebo w gębie na śniadanie!

Pikantny kurczak z ananasem zapieczony w parmezanie

Soczysty kurczak z anansem idealnie nadaje się do pieczenia nie tylko w piekarniku, ale także na grillu

Pieczone kolorowe warzywa w sosie buffalo z komosą ryżową

Pieczone warzywa w sosie buffalo to gratka nie tylko dla wegetarian, ale także miłośników ostrych potraw.

Grillowane szaszłyki z boczkiem, suszoną śliwką i morelą

Pieczone owoce z mięsem to także świetny pomysł na przekąskę z grilla

Makaron chow mein z kapustą pak choi i paluszkami krabowymi

Azjatycki makaron, delikatna kapusta pak choi i lekkie paluszki krabowe to pyszny pomysł na obiad, jeżeli ma się ochotę na azjatyckie smaki.

Zupa z kalafiora i białych szparagów

Delikatna zupa z kalafiora i białych szparagów będzie idealna na lekki obiad lub lunch

Boczek pieczony w papryce i syropie klonowym i karkówka marynowana w czosnku

Szybki i prosty pomysł na grilla – kilka składników, maksimum smaku.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl