Awokado w połączeniu z cieciorką dają razem bardzo treściwe i wartościowe połączenie.
Jeżeli nie udało się Wam kupić już gotowego do spożycia jarmużu, należy go dobrze wypłukać i osuszyć.
Samo przygotowanie hermelina jest szybkie – najgorsze jest czekanie – kilka dni, zanim będzie gotowy 🙂
Doskonała alternatywa dla mięsnego pasztetu. Na śniadanie czy kolację będzie idealny.
Jabłka należy umyć i obrać.
Cebulę przygotowuje się zwykle 1-2 dni wcześniej, aby nabrała charakterystycznego smaku po wymieszaniu z makiem.
Doskonały sposób na wykorzystanie dojrzałych bananów.
Seler ma specyficzny smak i nie każdy go lubi, ale to połączenie powinno smakować nie jednej osobie.
Jeżeli szukacie pomysłu na przekąskę na przyjęcie, albo przystawkę przed obiadem, czy po prostu coś byście zjedli to ten przepis pokochacie. Zapomnijcie o krakersach i innych pustych kaloriach. Morele – soczyste i lekko kwaśne, ale pełne słodyczy, rozpływający się i kremowy ser pleśniowy, świeży i aromatyczny tymianek i to wszystko uzupełnione miodem. Palce lizać – […]