Torcik ze smażonymi jabłkami

Zamiast galaretki agrestowej można użyć także cytrynowej.

Tort cytrynowy z owocami

Cytrynę i limonkę należy sparzyć i dobrze wyszorować.

Mus czekoladowy z mango i dżemem z truskawek i czarnego bzu

Aby mieć pewność, że mango jest dojrzałe, należy zwrócić uwagę na kilka rzeczy: dojrzałe mango jest wyraźnie zarumienione, skórka owocu i miąższ ugina się po naciśnięciu, a sam owoc nie jest lepki.

Budyń czekoladowy z tapioki z bananami

Budyń wyłącznie z naturalnych składników, bez dodatku chemii i innych ulepszaczy.

Waniliowe naleśniki z dżemem jabłkowym, świeżym ananasem i melonem

Soczyste świeże owoce, kwaśny dżem jabłkowy, gęsty miód i chrupiące pestki dyni i słonecznika stanowią zestaw idealny na leniwe i sycące śniadanie.

Jaglane ciasto czekoladowe z burakami, owocami goji, gruszkami i solonym karmelem

Buraki najlepiej upiec w foli aluminiowej przez ok 40 minut.

Mandarynki w gorzkiej czekoladzie z solą morską

Połączenie świeżych owoców, gorzkiej czekolady i soli morskiej – nietypowe, acz pyszne!

Pomarańczowa lemoniada na ciepło

Pomarańcze przed wyciskanie warto sparzyć bądź umyć.

Tarta z mleczkiem kokosowym, jabłkiem i kaki

Owoce powinny być dobrze umyte i osuszone.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl