Boeuf Strogonow

Boeuf Strogonow to popularne danie gulaszowe bazujące na długo duszonym mięsie z pieczarkami i cebulą, w kremowym, śmietanowo-pomidorowym sosie. Oryginalnie jest przygotowywany na polędwicy wołowej, ale rostbef wołowy też dobrze się do tego nadaje.

Dorsz na parze z brukselką i soczewicą

Brukselka z soczewicą może stanowić oryginalną alternatywę dla tradycyjnej kapusty z grochem.

Pierogi z kaszą gryczaną i grzybami z pieczarkowym sosem

Smaczna alternatywa dla klasycznych pierogów z kapustą i grzybami.

Ryba po indyjsku

Orientalna wersja ryby po grecku – aromatyczna, pachnąca indyjskim curry i delikatnie pikantna.

Placki ziemniaczane z cukinią

Nowa odsłona popularnej potrawy.

Polędwiczki w gorczycy z fasolką szparagową i palonym masłem

Polędwiczki w ciekawej panierce ze zdrową fasolką.

Meksykańskie tacos

Meksykańskie tacos z bogactwem składników.

Penne z boczkiem, cukinią i bobem

Można wykorzystać dowolny rodzaj dojrzewającego sera.

Łosoś pieczony w pomarańczach z miętą i nitkami chilli

Propozycja na lekki obiad z egzotyczną nutą.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl