Prosciutto e melone

Słona, aromatyczna szynka wspaniale komponuje się z soczystą słodyczą dojrzałego melona.

Falafel z soczewicy

Smażone kulki z ciecierzycy, soczewicy lub bobu z dużą ilością przypraw i pietruszki.

Sos tatarski

Do przygotowania sosu można wykorzystać dowolny rodzaj marynowanych grzybków – maślaki, pieczarki borowiki, itp.

Śledzie w cytrynowej zalewie

Śledzie na Święta – to zawsze dobry wybór.

Paszteciki z ciasta francuskiego z pieczarkami

Szybka propozycja do wigilijnego barszczu.

Zimowa herbata z korzennymi przyprawami, imbirem, rozmarynem, cytryną i mandarynką

Rozgrzewający napój, który nie tylko tchnie ciepło w nasz organizm, ale także podniesie odporność i jednocześnie cudownie smakuje.

Gravlax z łososia z buraczkami

Ten skandynawski przysmak jest niezwykle delikatny i aromatyczny. Będzie świetny jako przystawka albo dodatek do dań głównych.

Hummus ze słonecznikiem

Doskonały dodatek do kanapek, przekąsek i wiele innych zastosowań.

Meksykańskie tacos

Meksykańskie tacos z bogactwem składników.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl