Pasta kanapkowa z jajka i awokado z czarnuszką

Awokado musi być dojrzałe – poznacie to po tym, czy ogonek łatwo odpada.

Pudding z nasion chia z borówkami i migdałami

Pudding najlepiej szykować dzień wcześniej.

Czekoladowe ombre pancakes z owocami granatu i syropem klonowym

Owoce granatu obieramy ze skórki i wyciągamy nasiona.

Bajgle śniadaniowe z łososiem, ajwarem i grillowaną cukinią

Warzywa i sałatę należy przed przygotowaniem umyć i osuszyć.

Frittata z bekonem i warzywami

Szparagi są dobre w każdej postaci. Nasza propozycja na śniadanie.

Croissanty wypełnione jajecznicą z awokado

Croissanty opiekamy nad tosterem lub w piekarniku, aby były ciepłe.

Warzywny pasztet z cieciorki z suszonymi pomidorami

Doskonała alternatywa dla mięsnego pasztetu. Na śniadanie czy kolację będzie idealny.

Razowe naleśniki z kremowym twarożkiem i borówkami

Twarożek warto przygotować wcześniej, aby schłodził się w lodówce podczas smażenia naleśników.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl