Naleśniki z pieczarkami, szparagami, szynką, mozzarellą i gorgonzolą

Szybkie i smaczne naleśniki – nie sposób się im oprzeć!

Pulpety z indyka z pieczarkami i bekonem z młodymi ziemniakami i grillowanymi szparagami

Delikatne pulpety z indyka w dwóch smakach – z pieczarkami i bekonem

Risotto ze szparagami, cukinią, mozzarellą i prażonym bekonem

Delikatne risotto otulające soczystą cukinię, sprężyste szparagi i chrupiący bekon to prosty pomysł na obiad

Tagliatelle z gorgonzolą, pieczonym burakiem i delikatną polędwiczką wieprzową

Piękne, kolorowe i smaczne połączenie na obiad – wyrazista gorgonzola, słodki burak i delikatna polędwiczka

Pierożki dim sum z zielonym groszkiem, cukinią i łososiem

Delikatnie pierożki dim sum przygotowywane na parze zachwycają smakiem i pachną orientalnie

Spaghetti z klopsikami z tofu i czerwonej fasoli

Wegetariańska wersja klasycznego spaghetti z klopsikami

Tarta z łososiem, cukinią, białymi szparagami i pomidorkami koktajlowymi

Delikatna tarta pacznąca łososiem, szparagami i latem

Pikantny kurczak z ananasem zapieczony w parmezanie

Soczysty kurczak z anansem idealnie nadaje się do pieczenia nie tylko w piekarniku, ale także na grillu

Pieczone kolorowe warzywa w sosie buffalo z komosą ryżową

Pieczone warzywa w sosie buffalo to gratka nie tylko dla wegetarian, ale także miłośników ostrych potraw.

Makaron chow mein z kapustą pak choi i paluszkami krabowymi

Azjatycki makaron, delikatna kapusta pak choi i lekkie paluszki krabowe to pyszny pomysł na obiad, jeżeli ma się ochotę na azjatyckie smaki.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl