Naleśniki z pieczarkami, szparagami, szynką, mozzarellą i gorgonzolą

Szybkie i smaczne naleśniki – nie sposób się im oprzeć!

Tagliatelle z gorgonzolą, pieczonym burakiem i delikatną polędwiczką wieprzową

Piękne, kolorowe i smaczne połączenie na obiad – wyrazista gorgonzola, słodki burak i delikatna polędwiczka

Spaghetti z klopsikami z tofu i czerwonej fasoli

Wegetariańska wersja klasycznego spaghetti z klopsikami

Boczek pieczony w papryce i syropie klonowym i karkówka marynowana w czosnku

Szybki i prosty pomysł na grilla – kilka składników, maksimum smaku.

Grillowane krewetki w chilli i limonce

Krewetki, czosnek, limonka i chilli to połączenie idealne na grilla.

Pomidorowy makaron z krewetkami i szparagami duszonymi w białym winie

Zaczyna się sezon na szparagi – to proste i delikatne danie rozpieści Wasze podniebienia

Stek wołowy z sałatką z gruszką i serem pleśniowym

Soczysty stek świetnie smakuje z sałatką z gruszki i sera pleśniowego.

Kremowa tarta z jajkiem, bekonem i pomidorkami koktajlowymi

Kwintesencja polskiej kuchni – kremowa tarta z jajkiem, boczkiem i cebulą. Świetna na Wielkanoc!

Medalion cielęcy z brukselką i topinamburem

Soczyste cielęce mięso świetnie smakuje z chrupiącą brukselką i topinamburem

Kotlety z boczniaków z sałatką z cykorii i rzodkiewki oraz z ziemniaczkami z masłem szałwiowym

Kto powiedział, że jak kotlet to tylko z mięsa? Boczniak też się świetnie do tego nadaje!

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl