Krem z pomidorów z sokiem z pomarańczy i mleczną pianką

Klasyczny krem z pomidorów w świeżej cytrusowej odsłonie, z wykwintną mleczną pianką.

Placki ziemniaczane z cukinią

Nowa odsłona popularnej potrawy.

Krem z pieczonego kalafiora, pietruszki i gruszki

Pożywna, rozgrzewająca, z akcentem sera pleśniowego. Po prostu pyszna zupa!

Chilli con Carne

Miłośnikom ostrych potraw polecam zamienić chilli na habanero. Należy jednak pamiętać, że jej intensywność rośnie z każdym podgrzaniem potrawy.

Burritos z wołowiną i awokado

Awokado można dodać do farszu, lub podawać pokrojone w plastry oddzielnie.

Tortille z kurczakiem i warzywami

Warzywa należy dokładnie umyć. Paprykę smarujemy oliwą, zawijamy w folię aluminiową i pieczemy w piekarniku ok 20 minut, a następnie wyciągamy i pozwalamy nadal zawiniętej odparować.

Zielona zupa krem z bobu z kolendrą

Polecam wykorzystać świeży bób, ale jeżeli nie ma takiej możliwości – mrożony lub marynowany też będzie dobry.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl