Korzenne ciasto marchewkowe

Wilgotne i pachnące kardamonem, cynamonem i wanilią ciasto, któremu nie sposób się oprzeć.

Pieczarki faszerowane ryżem z warzywami i sałatką coleslaw z sosem mango

Kapelusze pieczarek pełne soczystego nadzienia z lekką sałatką mango coleslaw.

Ryba po indyjsku

Orientalna wersja ryby po grecku – aromatyczna, pachnąca indyjskim curry i delikatnie pikantna.

Czerwone curry z warzywami

Masalę można przygotować samodzielnie, albo wykorzystać gotową pastę curry dostępną w sklepach.

Tajski makaron z mieloną wołowiną, marchewką, selerem naciowym i sosem sojowym

Zamiast wołowiny można wykorzystać inne rodzaje mięsa, np. wieprzowinę lub drób.

Burritos z wołowiną i awokado

Awokado można dodać do farszu, lub podawać pokrojone w plastry oddzielnie.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl