Ramen miso z makaronem japońskim

Coś dla fanów kuchni japońskiej – pożywna zupa, o pięknym rubinowym kolorze i aromatyczna dzięki paście miso.

Zupa krem z pietruszki i selera

Rozgrzewająca kremowa zupa z klasycznych polskich warzyw – pietruszki i selera.

Orientalna zupa korzenna z cielęciną i chińskim makaronem

Orientalne zupy bazują na wywarze podobnym do polskiego rosołu. Różnica polega na tym, iż bogate są w intensywne aromaty korzennych przypraw, które gotują się w zupie. Zamiast na kości bulion gotowany jest na cielęcinie, dzięki czemu wywar jest delikatny, a mięso miękkie i rozpływające się w ustach. Grzyby shitake sprawiają natomiast że całość ma specyficzny […]

Ramen z indykiem i nasionami annato

Ramen – azjatycki rosół z różnymi dodatkami.

Zupa kalafiorowa z prażonym kminem

Warzywa należy dobrze umyć.

Gazpacho

Warzywa myjemy i osuszamy.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl