Nie ma nic lepszego, niż mięciutkie, świeżo upieczone bajgle, wypełnione aromatycznym pastrami, z dodatkiem pieprzowego camemberta, szpinaku, korniszonów, a całość dopełniona musztardą. Idealne na śniadanie, a także lekką kolację.
Nie ma nic lepszego, niż mięciutkie, świeżo upieczone bajgle, wypełnione aromatycznym pastrami, z dodatkiem pieprzowego camemberta, szpinaku, korniszonów, a całość dopełniona musztardą. Idealne na śniadanie, a także lekką kolację.
Smarujemy dolną połówkę bajgla musztardą.
Układamy na niej szpinak i camembert pokrojony w plastry.
Na nich układamy następnie pastrami i korniszony i skrapiamy drugą musztardą.
Kładziemy druga połówkę bajgla i przepyszne kanapki są gotowe.
Można serwować na zimno, bądź na ciepło.
You must be logged in to post a comment