Medalion cielęcy z brukselką i topinamburem

Soczyste cielęce mięso świetnie smakuje z chrupiącą brukselką i topinamburem

Krem z pomidorów z sokiem z pomarańczy i mleczną pianką

Klasyczny krem z pomidorów w świeżej cytrusowej odsłonie, z wykwintną mleczną pianką.

Glazurowane marchewki w miodzie, syropie klonowym i soku z pomarańczy

Rozpływające się w ustach marchewki pięknie połyskują pomarańczową glazurą, cieszą nie tylko oko, ale także kubki smakowe

Kalafior w słodko-ostrym sosie pomarańczowym

Kalafior otulony aromatycznym, słodko-ostrym sosem pomarańczowym z korzenną nutą.

Tostowana chałka z karmelizowaną pomarańczą

Wariacja na temat crepes suzette – naleśników karmelizowanych w likierze pomarańczowym.

Pomarańczowa lemoniada na ciepło

Pomarańcze przed wyciskanie warto sparzyć bądź umyć.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl