Korzenne ciasto marchewkowe

Wilgotne i pachnące kardamonem, cynamonem i wanilią ciasto, któremu nie sposób się oprzeć.

Zimowa herbata z korzennymi przyprawami, imbirem, rozmarynem, cytryną i mandarynką

Rozgrzewający napój, który nie tylko tchnie ciepło w nasz organizm, ale także podniesie odporność i jednocześnie cudownie smakuje.

Strudel z jabłkami, gruszką i bakaliami

Pod kruchym ciastem kryje się eksplozja smaków i aromatów – gruszki, jabłek, bakalii i korzennych przypraw. Doskonały pomysł na świąteczny deser!

Galette z jabłkami i orzechami włoskimi

Rustykalna, pachnąca cynamonem tarta z jesiennymi owocami.

Kakaowe muffinki z bananami i cynamonem

Idealne połączenie dojrzałych bananów z kakao.

Tajski makaron z mieloną wołowiną, marchewką, selerem naciowym i sosem sojowym

Zamiast wołowiny można wykorzystać inne rodzaje mięsa, np. wieprzowinę lub drób.

Pomarańczowa lemoniada na ciepło

Pomarańcze przed wyciskanie warto sparzyć bądź umyć.

Tarta z mleczkiem kokosowym, jabłkiem i kaki

Owoce powinny być dobrze umyte i osuszone.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl