Ryba po indyjsku

Orientalna wersja ryby po grecku – aromatyczna, pachnąca indyjskim curry i delikatnie pikantna.

Meksykańskie tacos

Meksykańskie tacos z bogactwem składników.

Ramen z indykiem i nasionami annato

Ramen – azjatycki rosół z różnymi dodatkami.

Chilli con Carne

Miłośnikom ostrych potraw polecam zamienić chilli na habanero. Należy jednak pamiętać, że jej intensywność rośnie z każdym podgrzaniem potrawy.

Tajski makaron z mieloną wołowiną, marchewką, selerem naciowym i sosem sojowym

Zamiast wołowiny można wykorzystać inne rodzaje mięsa, np. wieprzowinę lub drób.

Burritos z wołowiną i awokado

Awokado można dodać do farszu, lub podawać pokrojone w plastry oddzielnie.

Ramen

Japoński rosół z grubym makaronem i dużą ilością składników.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl