Risotto ze szparagami, cukinią, mozzarellą i prażonym bekonem

Delikatne risotto otulające soczystą cukinię, sprężyste szparagi i chrupiący bekon to prosty pomysł na obiad

Pierożki dim sum z zielonym groszkiem, cukinią i łososiem

Delikatnie pierożki dim sum przygotowywane na parze zachwycają smakiem i pachną orientalnie

Tarta z łososiem, cukinią, białymi szparagami i pomidorkami koktajlowymi

Delikatna tarta pacznąca łososiem, szparagami i latem

Ratatouille

Ratatouille czyli pożywny, choć jarski pomysł na obiad

Placki ziemniaczane z cukinią

Nowa odsłona popularnej potrawy.

Penne z boczkiem, cukinią i bobem

Można wykorzystać dowolny rodzaj dojrzewającego sera.

Ramen z indykiem i nasionami annato

Ramen – azjatycki rosół z różnymi dodatkami.

Buritos z kaszą kuskus, warzywami i szynką

Można wykorzystać zwykłe tortille lub o konkretnym smaku, np. BBQ

Szaszłyki z kurczakiem i sezonowymi warzywami

Mięso warto zamarynować dzień wcześniej.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl