Miód z rokitnikem

Świetny dodatek do herbaty i dań. Albo po prostu profilaktycznie jedzony prosto ze słoiczka. Prawdziwa bomba witaminowa.

Sałatka z nektarynką, bananem, kozim serem i bakaliami

Pyszna i zdrowa sałatka na letni wieczór.

Grejpfrut pieczony w miodzie i syropie klonowym

Grejpfrut na ciepło? Czemu nie! Z miodem, syropem klonowym, orzechami i daktylami tworzą przysmak, któremu trudno się oprzeć.

Cytrynowo-imbirowy kurczak pieczony z rozmarynem

Soczysty, aromatyczny cytrynowo-imbirowy kurczak to przepis na udany obiad.

Zimowa herbata z korzennymi przyprawami, imbirem, rozmarynem, cytryną i mandarynką

Rozgrzewający napój, który nie tylko tchnie ciepło w nasz organizm, ale także podniesie odporność i jednocześnie cudownie smakuje.

Strudel z jabłkami, gruszką i bakaliami

Pod kruchym ciastem kryje się eksplozja smaków i aromatów – gruszki, jabłek, bakalii i korzennych przypraw. Doskonały pomysł na świąteczny deser!

Sałatka owocowa z kaki, bananem, grejpfrutem i jabłkiem

Prosta w wykonaniu i smaczna sałatka z różnych owoców egzotycznych.

Tarta z kaki i granatem

Pyszna tarta – na deser lub kolację na słodko.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl