Cebularze

Cebulę przygotowuje się zwykle 1-2 dni wcześniej, aby nabrała charakterystycznego smaku po wymieszaniu z makiem.

Coffee banana, czyli banany w cieście kawowym

Doskonały sposób na wykorzystanie dojrzałych bananów.

Truskawki w czekoladzie

Truskawki powinny być umyte i bardzo dobrze osuszone.

Zielona zupa krem z bobu z kolendrą

Polecam wykorzystać świeży bób, ale jeżeli nie ma takiej możliwości – mrożony lub marynowany też będzie dobry.

Szybka przekąska – chrupiący seler naciowy z masłem orzechowym

Seler ma specyficzny smak i nie każdy go lubi, ale to połączenie powinno smakować nie jednej osobie.

Orzeźwiająca sałatka z fety, arbuza, melona i mięty

Sos balsamico łączy te wszystkie smaki w jedną całość. Jak widać arbuz i melon mogą być wykorzystywane nie tylko, jako elementy deserów.

Gazpacho

Warzywa myjemy i osuszamy.

Wszystkie prawa zastrzeżone © GOTO-wanie.pl